CS2 - Master League Portugal

Majstrovské ligy Portugalska v CS2 2022 odštartovali svojím prvým hlavným turnajom s názvom Master League Portugal. Ten prebiehal počas troch dní od piatka 18. do nedele 20. marca. Spolu 16 tímov súťažilo o podiel z celkového prizepoolu 4 000 €.

Formát turnaja bol zmiešaný. Všetky tímy začali v skupinovej fáze hraním v dvoch GSL skupinách po ôsmich tímocj. Dvaja najlepší z každej skupiny postúpili do štvorčlennej dvojitej eliminačnej play-off fázy, zatiaľ čo tímy na 3. a 4. mieste v skupine postúpili do štvorčlennej Loser Bracket fázy.

V skupinovej fáze zvíťazil OFFSET v skupine A, zatiaľ čo FTW si pripísalo prvenstvo v skupine B. Do play-off fázy sa obom tímom podarilo postúpiť priamo. Vo fáze Loser Bracket postúpili do play-off tímy SKADE a Movistar Riders.

Vo finále play-off sa proti sebe postavili OFFSET a FTW. Vo finále hranej na mapy (BO3) nedali OFFSET svojim súperom šancu a zvíťazili 2:0. Tím OFFSET si tak pripísal na svoje konto titul šampióna Master League Portugal a získal 1 500 €.