DOTA2 - MDL Chengdu Major CIS Quals

**MDL Chengdu Major CIS kvalifikácia: Najlepší z najlepších v CIS regióne**

Priprazte sa na vzrušujúce DOTA2 súboje v MDL Chengdu Major CIS kvalifikácii! Táto súťaž bude hostiť tímy z celého regiónu SNŠ, ktoré budú bojovať o jednu z dvoch vstupeniek na hlavnú udalosť v Chengdu.

Väčšina tímov sa bude snažiť o vyhratie, pretože to znamená nielen postup na turnaj Major, ale aj možnosť zabojovať o podiel z obrovského prize poolu vo výške 1 milión dolárov.

Kvalifikácia sa uskutoční v dvoch fázach: skupinovej fáze a play-off fáze. V skupinovej fáze bude osem tímov rozdelených do dvoch skupín po štyroch. Prvé dva tímy z každej skupiny postúpia do play-off fázy.

Play-off fáza bude pozostávať z dvojzápasového eliminačného pavúka. Dva víťazné tímy z play-off fázy si zabezpečia svoje miesta na MDL Chengdu Major.

Medzi tímy, ktoré sa zúčastnia kvalifikácie, patria Virtus.pro, Natus Vincere, Team Spirit a mnoho ďalších. Sľubuje to byť vzrušujúca udalosť, ktorá odštartuje cestu najlepších tímov CIS regiónu na MDL Chengdu Major.

Nenechajte si ujsť MDL Chengdu Major CIS kvalifikáciu a sledujte, ako sa najlepší z najlepších snažia zabezpečiť si svoje miesto na jednom z najväčších turnajov DOTA2 roka!