Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 9 5 4
Wins 3 1 2
Draws 3 3 0
Losses 3 1 2
Goals for 13 8 5
Goals against 12 7 5
Clean sheets 1 0 1
Failed to score 1 0 1

Wikipedia - Coxim Atlético Clube

Coxim Atlético Clube, commonly known as Coxim, is a Brazilian football team based in Coxim, Mato Grosso do Sul state. They won the Campeonato Sul-Mato-Grossense once and competed in the Copa do Brasil once.

History

The club was founded on January 20, 2002. Coxim won the Campeonato Sul-Mato-Grossense in 2006. They competed in the Copa do Brasil in 2007, when they were eliminated in the First Stage by Atlético Parananense.

Futbalový tím Coxim AC, ktorý sídli v meste Coxim v štáte Mato Grosso do Sul v Brazílii, je profesionálny futbalový klub, ktorý v súčasnosti hrá v Série D, štvrtej najvyššej divízii brazílskeho futbalu. Klub bol založený v roku 1948 a jeho domovský štadión je Estádio Municipal de Coxim.

Coxim AC je známy svojim agresívnym herným štýlom a veľkou diváckou základňou. Tím vyhral niekoľko regionálnych šampionátov a podieľal sa na niekoľkých celoštátnych súťažiach.

Niektorí z najznámejších hráčov, ktorí hrali za Coxim AC, sú:

* Zé Roberto (bývalý hráč Realu Madrid a Bayernu Mníchov)
* Danilo (bývalý hráč Manchestru City a Realu Madrid)
* Hulk (bývalý hráč FC Porto a Zenitu Petrohrad)

Coxim AC je jedným z najúspešnejších futbalových tímov v štáte Mato Grosso do Sul a pokračuje v reprezentovaní regiónu v národných futbalových súťažiach.