Magic Tecate

Leagues Played
Mexiko - CIBAPAC 2

Results

Mexiko - CIBAPAC 07/21 03:00 - Coyotes de Tijuana v Magic Tecate L 109-83
Mexiko - CIBAPAC 07/09 03:00 - Vikingos de Mexicali v Magic Tecate L 95-90
Mexický basketbalový tím "Magic Tecate" je úspešný mexický profesionálny basketbalový tím so sídlom v Tecate v štáte Baja California. Tím bol založený v roku 2000 a súťaží v mexickom Národnom basketbalovom šampionáte. "Magic Tecate" si získal reputáciu pre svoj rýchly a vzrušujúci štýl hry, ako aj pre svoje úspechy na domácej aj medzinárodnej úrovni.

Tím vyhral niekoľko majstrovstiev v Národnom basketbalovom šampionáte a reprezentoval Mexiko na viacerých medzinárodných podujatiach, vrátane FIBA Americup. "Magic Tecate" je známy svojím silným súpiskou, ktorá zahŕňa skúsených mexických aj zahraničných hráčov. Tím vedie skúsený tréner, ktorý dohliada na taktický a disciplinovaný štýl hry.

Hráči "Magic Tecate" sú známi svojou atletickosťou, zručnosťami s loptou a schopnosťou strieľať z diaľky. Tím má tiež silnú obranu, ktorá často spôsobuje problémy súperom. "Magic Tecate" hrá svoje domáce zápasy v Aréne Tecate, ktorá je známa svojou búrlivou atmosférou a vášnivými fanúšikmi.

Celkovo je "Magic Tecate" jedným z najúspešnejších a najuznávanejších basketbalových tímov v Mexiku. Tím si získal reputáciu pre svoju vzrušujúcu hru, tímovú prácu a oddanosť víťazstvu. "Magic Tecate" je vždy považovaný za jedného z favoritov v Národnom basketbalovom šampionáte a je rešpektovaným súperom na medzinárodnej scéne.