Victorian PGA Championship

Results

Date R Domáci vs Hostia -
11/18 22:50 - Victorian PGA Championship vs View
12/10 10:02 - Victorian PGA Championship vs View
**Viktóriánsky turnaj PGA**

Viktóriánsky turnaj PGA je prestížny golfový turnaj, ktorý sa koná každoročne na jednom z najznámejších golfových ihrísk v Austrálii, kurte Royal Melbourne Golf Club. Turnaj je súčasťou série PGA Tour of Australasia a pravidelne sa na ňom zúčastňujú niektorí z najlepších golfistov sveta.

Turnaj sa prvýkrát konal v roku 1956 a odvtedy sa stal jednou z najočakávanejších a najsledovanejších udalostí na golfovom kalendári. Ihrisko Royal Melbourne Golf Club je známe svojou náročnosťou a krásou a poskytuje golfistom skutočnú výzvu.

Víťazom turnaja Viktóriánsky PGA Championship sa v minulosti stali viacerí významní golfisti, medzi nimi Jack Nicklaus, Greg Norman a Rory McIlroy. Turnaj je tiež známy svojou silnou tradíciou a priaznivou atmosférou, čo z neho robí jednu z najobľúbenejších udalostí pre golfistov aj fanúšikov.

Tento rok sa Viktóriánsky turnaj PGA bude konať od [dátum začatia] do [dátum ukončenia] na ihrisku Royal Melbourne Golf Club. Turnaja sa zúčastní pole najlepších golfistov z celého sveta a sľubuje vzrušujúcu a nezabudnuteľnú akciu.