LIV Golf DC - Team Event

Results

Date R Domáci vs Hostia -
05/28 17:05 - LIV Golf DC - Team Event vs View
Turnaj LIV Golf DC – tímové podujatie

Turnaj LIV Golf DC – tímové podujatie je najnovšie podujatie v sérii LIV Golf Invitational Series, čo je séria profesionálnych golfových turnajov založená v roku 2022. Turnaj sa uskutoční v dňoch 29. septembra až 2. októbra 2023 na ihrisku Trump National Golf Club Washington, DC.

Turnaj sa bude hrať ako tímová súťaž, pričom 12 tímov po štyroch hráčov bude súťažiť o celkový podiel z výhry vo výške 25 miliónov USD. Tímy budú kapitánovať renomovaní hráči, ako napríklad Dustin Johnson, Bryson DeChambeau a Phil Mickelson.

Formát turnaja bude pozostávať zo štyroch kôl štvorhry na najlepší výsledok zo štvorice. Prvé dve kolá sa budú hrať v piatok 29. septembra a sobotu 30. septembra, pričom najlepších osem tímov postúpi do nedeľných finálových dvoch kôl.

LIV Golf DC – tímové podujatie sľubuje vzrušujúcu a zábavnú súťaž medzi niektorými z najlepších golfistov na svete. Tímy budú súťažiť o vysoké peňažné ceny a prestíž víťazstva v jednom z najväčších golfových podujatí roku.

Pre fanúšikov, ktorí sa chcú zúčastniť turnaja, sú k dispozícii lístky na všetky štyri dni podujatia. Lístky zahŕňajú vstup na ihrisko, prístup k tribúnam a k rôznym gastronomickým a zábavným možnostiam.

LIV Golf DC – tímové podujatie bude nezabudnuteľným golfovým zážitkom, ktorý prinesie niektoré z najlepších talentov tohto športu v akcii.