Results

Lotyšsko - 2. liga 09/03 15:45 - Monarhs/Flaminko v Ghetto FC/Gvatar D 3-3
Lotyšsko - 2. liga 07/13 16:32 - Ghetto FC/Gvatar v Ogres Novada Sporta Centrs W 3-2
Lotyšský pohár 07/06 16:30 4 Ghetto FC/Gvatar v FK Spartaks Jurmala L 1-8
Lotyšský pohár 07/02 17:45 9 Riga United FC v Ghetto FC/Gvatar W 1-9
Lotyšsko - 2. liga 06/22 17:16 - FK Jurnieks Riga v Ghetto FC/Gvatar L 4-3
Futbalový tím z Lotyšska "Ghetto FC/Gvatar" je futbalový klub so sídlom v Rige v Lotyšsku. Klub bol založený v roku 2005 a v súčasnosti hrá v lotyšskej prvej lige, ktorá je druhou najvyššou úrovňou futbalu v krajine. Domáce zápasy hráva na štadióne Daugavas.

Klub je známy svojou jedinečnou identitou a silným zameraním na komunitnú prácu. Názov "Ghetto FC" odkazuje na históriu klubu ako tímu, ktorý reprezentuje marginalizované komunity v Rige. Klub je zapojený do rôznych programov komunitného rozvoja, ktoré využívajú futbal ako nástroj na posilnenie mládeže a budovanie komunít.

Na ihrisku je Ghetto FC/Gvatar známy svojím útočným štýlom hry. Tím hrá atraktívny a zábavný futbal, ktorý mu priniesol početnú základňu fanúšikov. Niektorí z najznámejších hráčov klubu sú:

* Edgars Gauračs (útočník)
* Vladimirs Kamešs (záložník)
* Vladimirs Stepanovs (obranca)

Ghetto FC/Gvatar je ambiciózny klub s veľkými cieľmi. Ich cieľom je postúpiť do lotyšskej vysokej ligy a stať sa etablovaným tímom v lotyšskom futbale. Klub je tiež odhodlaný pokračovať vo svojej komunitnej práci a využiť futbal ako nástroj na pozitívnu zmenu.