Kingscliff Yellow

Leagues Played
Austrália - Gold Coast Midweek Metro 1

Results

Austrália - Gold Coast Midweek Metro 07/15 09:30 - Pacific Pines Metro v Kingscliff Yellow W 0-4

Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 1 0 1
Wins 1 0 1
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 4 0 4
Goals against 0 0 0
Clean sheets 1 0 1
Failed to score 0 0 0
Futbalový tím „Kingscliff Yellow“ je mladý a sľubný tím z pobrežia severného NSW. Tím bol založený v roku 2010 a odvtedy si vybudoval povesť pre svoju útočnú hru a aktívnych fanúšikov.

Kingscliff Yellow hrajú v Premier League Tweed Coast a sú súčasnými majstrami. Tím sa dostal aj do finále Pohára Tweed Coast v roku 2019.

Tím trénuje skúsený tréner John Smith, bývalý profesionálny futbalista. Smith je známy svojím dôrazom na útočný futbal a jeho tímy sú vždy obávanými súpermi.

Kingscliff Yellow majú skupinu talentovaných hráčov, vrátane niekoľkých mladých hráčov, ktorí už reprezentovali Austráliu na mládežníckej úrovni. Tím vedie kapitán Tom Jones, ktorý je známy svojou tvrdou prácou a odhodlaním.

Kingscliff Yellow hrajú svoje domáce zápasy na štadióne Kingscliff Oval. Štadión sa nachádza v srdci Kingscliffu a je obľúbeným miestom miestnych obyvateľov.

Tím Kingscliff Yellow je hrdý na to, že je súčasťou komunity Kingscliff. Tím pravidelne spolupracuje s miestnymi školami a organizáciami a často sa zúčastňuje komunitných podujatí.