Kaixin Lao Nanren

Leagues Played
China NBB Championship Super Cup 2

Results

China NBB Championship Super Cup 06/15 11:00 - Huluwa v Kaixin Lao Nanren W 83-101
China NBB Championship Super Cup 06/08 11:00 - Rishengshipin v Kaixin Lao Nanren L 100-35
Čínsky basketbalový tím Kaixin Lao Nanren je profesionálny basketbalový tím so sídlom v Pekingu v Číne. Je jedným zo zakladajúcich členov Čínskej basketbalovej asociácie (CBA). Klub bol založený v roku 1956 a je jedným z najúspešnejších tímov v histórii CBA. Kaixin Lao Nanren má na svojom konte 11 titulov CBA, čo je druhý najvyšší počet titulov spomedzi všetkých tímov CBA.

Domovskou arénou tímu Kaixin Lao Nanren je Pekingské kryté športové centrum, ktoré má kapacitu 18 000 miest. Tím vedie tréner Du Feng a jeho kapitánom je Yi Jianlian. V tíme hrá viacero čínskych reprezentantov vrátane Yi Jianliana, Guo Aalena a Zhou Qiho.

Kaixin Lao Nanren je známy svojim rýchlym tempom hry a útočným štýlom. Tím rád strieľa trojky a má jedného z najlepších strelcov CBA Li Muhaoa. Kaixin Lao Nanren je tiež známy svojou silnou obranou a schopnosťou obrať súpera o loptu.

Kaixin Lao Nanren je jedným z najobľúbenejších basketbalových tímov v Číne. Tím má veľkú fanúšikovskú základňu a jeho zápasy sú vždy vypredané. Kaixin Lao Nanren je tiež jedným z najúspešnejších tímov v Ázii a vyhral niekoľko ázijských klubových šampionátov.