Royal Palms SC

Futbalový tím Royal Palms FC je amatérsky klub sídliaci vo Westone na Floride. Klub bol založený v roku 2006 a v súčasnosti má tri tímy, ktoré súťažia v rôznych súťažiach v South Florida Soccer League.

Prvý tím Royal Palms FC hrá v Division 1 South Florida Soccer League a v sezóne 2022 skončil na šiestom mieste. Tím vedie tréner Hector Morales a jeho domácim ihriskom je Weston Regional Park.

Rezerva Royal Palms FC hrá v Division 3 South Florida Soccer League a v sezóne 2022 skončila na treťom mieste. Tím vedie tréner Sergio Andrade a jeho domácim ihriskom je tiež Weston Regional Park.

Tretí tím Royal Palms FC hrá v Division 4 South Florida Soccer League a v sezóne 2022 skončil na štvrtom mieste. Tím vedie tréner Juan Carlos Osorio a jeho domácim ihriskom je tiež Weston Regional Park.

Royal Palms FC je členom South Florida Soccer League a United States Adult Soccer Association. Klub je odhodlaný poskytovať svojim hráčom pozitívne a konkurencieschopné prostredie, v ktorom sa môžu rozvíjať ako futbalisti i ako ľudia.