Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 3 3 1
Wins 0 0 0
Draws 1 1 0
Losses 2 2 1
Goals for 4 4 0
Goals against 7 7 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 1
Mládežnícky tím Fano U19 je futbalový tím, ktorý hrá v najvyššej talianskej juniorskej lige známej ako Campionato Nazionale Primavera. Je to mládežnícky tím talianskeho profesionálneho futbalového klubu Fano Calcio 1906. Mládežnícky tím Fano U19 je známy svojou schopnosťou produkovať talentovaných mladých hráčov, z ktorých mnohí pokračovali v hre na profesionálnej úrovni. Tím je tiež známy svojím útočným štýlom futbalu, ktorý často prináša množstvo gólov.

Mládežnícky tím Fano U19 vedie tréner Andrea Bruniera, ktorý je známy svojou schopnosťou rozvíjať mladé talenty. Pod Brunierovým vedením sa tím stal jednou z popredných juniorských akadémií v Taliansku. Mládežnícky tím Fano U19 hrá svoje domáce zápasy na štadióne Stadio Raffaele Mancini v meste Fano v regióne Marche v strednom Taliansku. Štadión má kapacitu 5 000 miest a je známy svojou živou atmosférou.

Mládežnícky tím Fano U19 je súčasťou širšej futbalovej akadémie Fano Calcio 1906, ktorá dohliada na rozvoj mladých hráčov od úrovne U8 po tím U19. Akadémia je známa svojim komplexným prístupom k rozvoju hráčov, ktorý zahŕňa technické, taktické a fyzické školenie. Akadémia má tiež silné väzby na prvý tím Fano Calcio 1906, čo mladým hráčom poskytuje cestu k profesionálnemu futbalu.