Elang Brimob FC

Leagues Played
Indonézia - 3. liga 1

Results

Indonézia - 3. liga 12/12 06:00 - Persigubin Pegunungan Bintan v Elang Brimob FC L 2-1

Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 1 0 1
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 0 1
Goals for 1 0 1
Goals against 2 0 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Futbalový tím Elang Brimob FC je profesionálny futbalový klub so sídlom v Depok v Indonézii. Klub bol založený v roku 2016 a v súčasnosti hrá v Liga 3, tretej lige indonézskeho futbalového systému. Domovským štadiónom klubu je Štadión Prestiž v Depok.

Elang Brimob FC je vlastnený a prevádzkovaný indonézskou národnou policajnou brigádou Mobil (Brimob). Tím pozostáva z hráčov, ktorí sú všetci členmi Brimob, a cieľom tímu je propagovať Brimob a jeho hodnoty prostredníctvom futbalu.

Od svojho založenia v roku 2016 Elang Brimob FC rýchlo stúpal v radoch indonézskeho futbalu. V roku 2017 vyhrali Liga 3 a postúpili do Liga 2, druhej ligy indonézskeho futbalového systému. V roku 2019 tím opäť vyhral Liga 2 a postúpil do Liga 1, najvyššej ligy indonézskeho futbalu.

Elang Brimob FC je známy svojou tvrdou prácou, odhodlaním a tímovým duchom. Tím vedie skúsený tréner I Putu Gede, ktorý pomohol tímu dosiahnuť veľký úspech. Kľúčovými hráčmi tímu sú kapitán Evan Dimas, brankár Andritany Ardhiyasa a stredopoliar Stefano Lilipaly.

Elang Brimob FC má silnú podporu zo strany fanúšikov, ktorí sú známi svojou vášňou a oddanosťou. Štadión Prestiž je vždy plný fanúšikov, ktorí povzbudzujú svoj tím k víťazstvu.

Cieľom Elang Brimob FC je stať sa jedným z najlepších futbalových klubov v Indonézii. Tím je odhodlaný tvrdo pracovať a dosiahnuť svoje ciele.