Grand Calais Pascal ženy

Leagues Played
Francúzsko - Pohár - ženy 2

Results

Francúzsko - Pohár - ženy 01/30 13:30 4 Grand Calais Pascal ženy v Rodez AF ženy L 0-4
Francúzsko - Pohár - ženy 01/09 13:30 5 Grand Calais Pascal ženy v US Saint Vit Women W 3-0

Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 0 0 0
Goals against 4 4 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
Tím Grand Calais Pascal Ženy, francúzsky futbalový klub so sídlom v meste Calais, sa pýši bohatou históriou a odhodlaným záväzkom k rozvoju ženského futbalu.

Tím vznikol v roku 1970 a rýchlo sa stal popredným klubom v severnom Francúzsku. Svoj debutový titul získal v roku 1975 a odvtedy získal ďalších 12 titulov, vďaka čomu je jedným z najúspešnejších tímov vo Francúzsku.

Grand Calais Pascal ženy sú známe svojou silnou obranou a tvrdým súperením. Hrajú atraktívny, útočný štýl futbalu, ktorý teší divákov aj súperov. V tíme pôsobilo mnoho talentovaných hráčiek, ktoré reprezentovali Francúzsko na medzinárodnej úrovni.

Okrem svojich úspechov na ihrisku je Grand Calais Pascal Ženy aj aktívny v komunite. Tím organizuje futbalové kliniky a tábory pre mladé hráčky a hráčov a spolupracuje s miestnymi školami na podpore zdravého životného štýlu.

So silným tímom, oddaným trénerstvom a neustálou podporou fanúšikov sa Grand Calais Pascal ženy pripravujú na ďalšiu úspešnú sezónu. Tím má za cieľ obhájiť svoj titul a naďalej inšpirovať budúce generácie hráčok.