Centro Educativo Denver San Salvador

Leagues Played
Salvádor - Liga Mayor 3

Results

Salvádor - Liga Mayor 02/27 00:00 - Centro Educativo Denver San Salvador v Arcense Biomedical W 89-77
Salvádor - Liga Mayor 02/24 01:30 - Brujos Izalco v Centro Educativo Denver San Salvador L 2-0
Salvádor - Liga Mayor 02/20 00:00 - Centro Educativo Denver San Salvador v Rapido De La Union W 84-79
**Centro Educativo Denver San Salvador** je stredoamerický basketbalový tím so sídlom v San Salvador v Salvádore. Tím bol založený v roku 1995 a v súčasnosti hrá v najvyššej národnej lige, Liga Mayor de Baloncesto (LMB).

**História**

Centro Educativo Denver San Salvador je jeden z najúspešnejších basketbalových tímov v Salvádore. Tím vyhral 10 titulov LMB, čo je najviac zo všetkých tímov v lige. Okrem toho získal tím aj niekoľko medzinárodných titulov, vrátane majstrovstiev Strednej Ameriky a Karibiku v roku 2007.

**Štadión**

Domovskou arénou tímu Centro Educativo Denver San Salvador je Gimnasio Nacional José Adolfo Pineda v San Salvador. Štadión má kapacitu 5 000 miest na sedenie.

**Súpiska**

Súpiska tímu Centro Educativo Denver San Salvador je tvorená kombináciou skúsených veteránov a mladých talentov. Hlavnými hviezdami tímu sú rozohrávač Roberto Martínez a center Luis Flores.

**Hlavný tréner**

Hlavným trénerom tímu Centro Educativo Denver San Salvador je Ramón Carmona. Carmona je skúsený tréner, ktorý tím vedie od roku 2015. Pod jeho vedením tím vyhral dva tituly LMB.

**Cieľ**

Cieľom tímu Centro Educativo Denver San Salvador je vyhrať čo najviac titulov a reprezentovať Salvádor na medzinárodnej úrovni. Tím je odhodlaný stať sa najlepším basketbalovým tímom v Strednej Amerike a Karibiku.