Calasanz U19

Leagues Played
Španielsko - Liga juniorov 19
Futbalový tím Calasanz U19 zo Španielska je mladý a talentovaný tím, ktorý súťaží v najvyššej španielskej juniorskej lige. Tím je známy svojou útočnou hrou a produktivitou.

Tím vedie tréner Juan Carlos Unzué, bývalý brankár Barcelony a španielskej reprezentácie. Unzué je známy svojou ofenzívnou filozofiou a tím Calasanz U19 hrá atraktívny a útočný futbal.

V tíme pôsobí niekoľko hráčov, ktorí sú považovaní za jedny z najväčších talentov v španielskom futbale. Medzi kľúčových hráčov patrí útočník Ansu Fati, ktorý je považovaný za jedného z najsľubnejších mladých útočníkov na svete.

Calasanz U19 mal v posledných rokoch niekoľko úspechov. V sezóne 2018/19 vyhral tím Copa del Rey Juvenil, španielsky pohár pre juniorské tímy. V sezóne 2019/20 tím skončil na druhom mieste v lige División de Honor Juvenil, najvyššej španielskej juniorskej lige.

Calasanz U19 je tím s veľkým potenciálom a očakáva sa, že v budúcich rokoch dosiahne ešte väčšie úspechy. Tím má talentovaný káder a skúseného trénera a je pripravený urobiť si meno v španielskom a európskom futbale.