TP Ho Chi Minh U19

TP Ho Chi Minh U19

Leagues Played
Vietnam - Majstrovstvá U19 63
Futbalový klub TP HCM U19 zo saigonského Hočiminového Mesta je mládežnícky tím, ktorý súťaží v najvyššej vietnamskej lige U19. Tím založil v roku 2000 klub TP Hồ Chí Minh a odvtedy sa pravidelne zúčastňuje národných majstrovstiev.

TP HCM U19 patrí k najúspešnejším mládežníckym tímom vo Vietname s niekoľkými titulmi na konte. Tím je známy svojím dôrazom na technické zručnosti, tímovú spoluprácu a útočný štýl hry.

V súčasnej súpiske tímu sú niektorí z najtalentovanejších mladých hráčov vo Vietname, ktorí dúfajú, že jedného dňa budú reprezentovať národnú reprezentáciu. Tím vedie skúsený tréner Vo Hoang Bach, ktorý do klubu priniesol bohaté skúsenosti z najvyššej vietnamskej ligy.

Domovským štadiónom TP HCM U19 je štadión Thống Nhất v Hočiminovom Meste, ktorý je jedným z najmodernejších futbalových štadiónov vo Vietname. Štadión pojme viac ako 25 000 divákov a poskytuje tímu vynikajúce prostredie na tréning a zápasy.

TP HCM U19 je talentovaný a ambiciózny tím, ktorý sa teší na úspešnú budúcnosť. S podporou svojho klubu a fanúšikov dúfa, že bude aj naďalej súťažiť na najvyššej úrovni a produkovať budúcich hráčov pre vietnamskú reprezentáciu.